За нас и нашите предложения

Микрослушалките и часовниците, които ви предлагаме са изпробвани и са със сто процентова ефективност.
Вносители сме на всички продукти на сайта и договаряме с производителите най-високо качество на най-добра цена.
Целта ни не е да ви излъжем, за да си купите нещо, а да останете доволни от покупката си и да се върнете отново при нас.
За това ви предлагаме само продукти, които биха ви свършили работа. По тази причина има доста видове микрослушалки и часовници, които НЕ продаваме.

Фирмата ни се занимава с внос и продажба на шпионски продукти от 2007 година, за всички тези години сме събрали много клиенти, които са доволни от продуктите, които предлагаме. Нашите клиенти ни препоръчват, защото знаят, че винаги се стремим да останете доволни и основната ни задача е да сме насреща във всяка ситуация.
Ние сме единствените вносители за България на Микрослушалката модел wh102. Може да срещнете китайски и самоделни реплики на този модел, но те не са с качеството на оригинала.
Микрослушалка wh102

 

Пазарът е залят с всякакви видове микрослушалки на разнообразни цени. Обикновено обаче прекалено ниската цена е свързана с много ниско качество.
Всеки наш продукт притежава холограмен стикер с уникален номер, който е нашата гаранция за качество. Единствено нашите продукти притежават такъв стикер.
Всеки продукт, който поръчате се тества преди изпращане и няма как да получите нещо, което не работи. Освен това имате възможност при получаване на пратката, да отворите и да тествате микрослушалките и часовниците преди да заплатите.
Гаранцията на микрослушалките и часовниците е реална – 24 месеца.
Предлагаме и извънгаранционен сервиз дори и за продукти, които не са закупени от нас, като целта ни е ремонтите да бъдат извършени максимално бързо.

Не се подвеждайте ако цената на даден продукт е много ниска, защото това обикновено означава, че и качеството му е такова.
Ако имате някакви въпроси свързани с функционирането и ефективността на нашите микрослушалки и часовници, можете да се свържете с нас. Нашият екип ще се постарае да отговори коректно на всичките ви въпроси.

От екипа с усмивка :)

Коментарите са заключени.

Свържете се с нас: