Вашата микрослушалка


В момента пазарът е залят от различни микрослушалки.
Тук ще се опитаме да ви помогнем да изберете най-подходящия за вас модел микрослушалка.
В поредица от статии ще можете да разберете какви са основните разлики между различните видове микрослушалки, от гледна точка на тяхното устройство, начин на работа и изработка.

В момента микрослушалките се използват основно за преписване на изпити.
Въпреки че основната идея на изобретателите на такива устройства далеч не е била тази употреба – основното им предназначение е за специализирана охрана на лица, при което охранителите да имат комуникация по между си, без никой от околните да може да разбере за тази скрита комуникация, в последствие микрослушалките започват да се използва масово при конференции и презентации, често държавници използват микрослушалките като помощници когато произнасят дълги речи.
Актьорите също прибягват до помощта на невидимата слушалка.

Първите модели невидими микрослушалки, всъщност не са били съвсем невидими. Те все още се предлагат на пазара, но имат много недостатъци, освен основния им недостатък, че всъщност не са невидими, а се забелязват в ухото на ползващия ги.

Въз основа на дългогодишния ни опит в бранша и проблемите, и въпросите с които сме се сблъсквали, стараейки се да задоволим всички изисквания на клиентите ни, можем да ви предоставим филтрирана информация за най-важните предимства и недостатъци на всяка микрослушалка на пазара.
Голяма помощ ни оказват техниците на фирмата производител, тъй като те са хората които произвеждат този продукт и знаят всички подробности в устройството и функционирането му.
Изказваме компетентно мнение, защото не сме просто прекупвачи на тази стока. Отнасяме се отговорно към клиента и неговите потребности, и се стараем да бъдем максимално полезни за Вас.

Ще се сблъскате с различни наименования на продуктите, които значат едно и също:
микрослушалка, хендсфри за преписване, невидимо хендсфри, шпионска микрослушалка, бръмбар, минислушалка, тапичка.

Коментарите са заключени.

Свържете се с нас: