« Връщане към Предишна Страница

Камера за преписване в реално време скрита в копче

Камера за преписване в реално време скрита в копче

258.96лв.


 • Микро камера предаваща в реално време
 • Скрита в копче (комплект от приставки за скриване)
 • 4К качество на образа
 • Зарядна батерия – минимум 4 часа предаване
 • Гаранция 2 години


Category: .
 • Описание

  Описание на Продукта

  Камерата може да работи в два режима:
  ПЪРВИЯТ РЕЖИМ позволява достъп до камерата през интернет, независимо къде се намира този, който използва камерата, необходимо е единствено да има точка за достъп до интернет (HOTSPOT или бисквитка), за който камерата предварително е настроена да разпознава и да използва.

  ВТОРИЯТ РЕЖИМ позволява свързването и с телефон и ползването и директно, като разстоянието между човекът с камерата и този, който вижда образа на телефона си трябва да бъде сравнително малко (около 10-15 метра, ако няма дебели стени и затворени врати между двамата).

  Качество на образа

  • Образът от камерата е в 4К. Има опция в приложението на камерата, гледащият да направи снимка на това, което вижда (страница с текст) и след това да прочете текста, без да има опасност снимащият да се размести и четенето да е по-трудно.
   От приложението можете да настройвате осветеността и контраста, така че да виждате най-добре текста пред камерата.
  • Фокусното разстояние на камерата е 40-45 см, като то не се променя (фокусът е фиксиран). Така лесно можете да сложите на разстояние 40-45 см пред вас лист (екран на таблет, лаптоп) с текст и той ще може да се чете.
  • Камерата има и микрофон, който можете да пускате и спирате от приложението, неудобството при него е, че звукът има закъснение (когато камерата се използва чрез точка за достъп (HOTSPOT).
  • Ако желаете да имате и обратна връзка, за да получите информация от човека, който получава изображението от камерата, удобен вариант са две микрослушалки – Микрослушалка wh-102 и Микрослушалка T-LOOP.
   И двата продукта ви дават възможност за двупосочна връзка, така ще можете да коментирате в реално време – например ако пред камерата има нещо, което блокира видимостта или трябва да се преместите, за да се вижда по-добре.
  • Текстилният лентов кабел свързващ лещата на камерата с кутийката, в която е чипа, осигурява по-голяма здравина, гъвкавост и по-малък риск от прекъсване. По-бюджетните камери освен по-ниското качество на лещата имат и този проблем, че лентовия кабел е от пвц и по-бързо губи гъвкавостта си, което води до повишаване на риска от прекъсване. А тъй като камерата се поставя в дрехите, където неминуемо има огъване на този кабел, е добре той да е по-здрав и устойчив.

  В комплекта получавате:
  1. Камера – 1 брой
  2. Литиево-полимерна батерия с капацитет 2500mah ( Време за зареждане 2 часа и половина, време за използване 4-8 часа).
  3. Упътване на български и английски език.
  4. Гаранционна бланка за 2 години.
  5. Комплект от различни видове капачки за лещата на камерата, които позволяват скриването ѝ в копче или други предмети.

 • Коментари (0)

  Отзиви

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Напишете отзив първи “Камера за преписване в реално време скрита в копче”

Свържете се с нас: