Повече за часовник модел V7-1

Часовника, който www.ghost-bg.com ви предлага е най-ново поколение часовник с допълнителни функции. Информацията се качва на часовника посредством USB кабела включен в комплекта.

Ако загубите кабела е важно да не купувате неоригинален кабел защото нерядко дължината на жака не съответства и опитвайки се да вкарате по-дългия жак в часовника е възможно да го повредите. Освен това едва ли ще можете да качвате информация и да зареждате часовника с неоригиналния кабел. Достатъчно пъти са ни пращали за ремонт часовници „пострадали“ от срещата си с неоригинален USB кабел, някои за съжаление без опция за поправяне.

Важно е текстовите файлове да са направени в Notepad  (.txt – разширение) (ако са направени на Word, отворете файла, копирайте цялото съдържание (Ctrl + A > Ctrl + C) и поставете копираното в празен документ на Notepad (Ctrl + V), след това съхранете документа и го копирайте в папката на часовника. Не е необходимо да правите подпапки, всички текстови файлове часовника отваря през менюто „Електронна книга“. Ако файловете ви не са в подходящия формат ще можете да ги видите в папката на часовника през компютъра, но когато се опитате да ги отворите от часовника, те просто няма да се виждат (възможно е часовника да изписва „Празен диск“).

Имайте предвид, че часовника няма опция ZOOM. (Увеличаване и намаляване на изображението). Т.е. всяко едно изображение, което качите на часовника ще се вижда с този размер, който запълва най-добре екрана (в зависимост от резолюцията на изображението). Най-добре е да качвате изображения с резолюция 128Х128 пикесла -JPEG или BMP.
Ако искате да качите изображение пригответе си файловете с таква резолюция и такава част от изображението (ако то е по-голямо), която да можете да видите ясно на дисплея.

Ако имате допълнителни въпроси можете да ни потърсите и по телефон/имейл, ще се радваме да сме ви от помощ.

Коментарите са заключени.

Свържете се с нас: